Velkommen

Mit navn er Lone Berthou Engelhardt og jeg er indehaver af LBE Accounting. Jeg stiftede virksomheden i 2018 for at forfølge min drøm om at blive selvstændig.

Jeg er uddannede cand.merc.aud fra Copenhagen Business School. Efter endt uddannelse arbejdede jeg et par år som associate i et større revisionsfirma og efterfølgende en årrække som finance controller i en mellemstor international IT-konsulent-virksomhed.

Med min baggrund indenfor økonomi har jeg mulighed for at hjælpe virksomheder med alt fra bogføring, afstemning af konti, regnskab og klargøring til revision. Udover det kan jeg hjælpe med økonomiske analyser og rapporter enten som en fast aftale eller som enkeltstående opgave.

Jeg lægger stor vægt på at kvaliteten er i top og at overholde deadlines, således at du som kunde kan koncentrere dig om det du gør bedst og ikke om hvordan tallene i regnskabet fremkommer.

Om opgaverne bliver løst hos dig på dit kontor, eller om jeg gør det på mit kontor, aftales individuelt alt efter hvad du ønsker og hvad der dækker dine behov bedst således at opgaverne bliver løst på den mest effektive måde.    

Hvis du er interesseret i en snak om hvad jeg kan gøre for din virksomhed, så ring eller skriv til mig. Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.